RICA Powerboks

Hvordan fungerer powerboksen? Ricas powerboks kobles mellom den originale styreenheten og injectionsystemet på bilen din. Dette gjøres enkelt ved å plugge seg innpå motorens innsprøytningsdyser og turbotrykkontakt. Powerboksen fanger opp dataene som kommer fra styreenheten, omkalkulerer og optimaliserer disse dataene og den sender de korrigerte parametrene videre.

Ledende kvalitet! Til nyere biler kreves høykvalitets elektronikk for å kalkulere forsterkningsgrad som skal sikre en jevn, vesentlig samt forsvarlig effektøkning. Ricas powerbokser har samme kvalitet på komponentene som bilfabrikantene selv benytter. Til alle nyere biler benyttes programmerbare tuningbokser som er tilpasset hver enkelt bilmodell. Dette innebærer at alle disse powerboksene inneholder programvare som er avstemt for den aktuelle bilen. Alle våre powerbokser er utelukkende utstyrt med OEM kompatible kontakter. Dette betyr at du med den medfølgende installasjonsmanualen selv kan montere powerboksen.

Powerboks som virker! Vi er stolte over å tilby Ricas høykvalitets powerbokser. I Ricas powerbokser er forsterkningsgraden programmert i henhold til logging av alle kritiske parametre under kjøring i dynobenk. Vi leverer derfor kun powerbokser som vi vet har rett korrigeringsdata som er testet på rullende landevei.

Bilens ytelse og sikkerhet blir forbedret. Ricas sin høykvalitets powerboks sikrer deg en vesentlig effektøkning. Digital korrigering gir deg økt effekt og dreiemoment over hele turtallsregisteret. Med vår powerboks får du en jevn akselerasjon uten hakking eller lugging. Du kan være trygg på at elektronikken som er benyttet samt kontaktene på kabelsettet er tilsvarende bilens originalkvalitet.

Dieselforbruket vil normalt gå ned 5 - 15%.