Autopower Powerboks Bensin

Hvordan fungerer powerboksen? Powerboksen kobles mellom den originale styreenheten og injectionsystemet på bilen din. Dette gjøres ved å plugge inn hurtigkontakter mellom én eller flere sensorer. Powerboksen fanger opp dataene som kommer fra sensorene og styreenheten, omkalkulerer og optimaliserer disse dataene og den sender de korrigerte parametrene videre.

Ledende kvalitet! Til nyere biler kreves høykvalitets elektronikk for å kalkulere forsterkningsgrad som skal sikre en jevn, vesentlig samt forsvarlig effektøkning. Autopowers powerbokser har samme kvalitet på komponentene som bilfabrikantene selv benytter. Til alle nyere biler benyttes programmerbare tuningbokser som er tilpasset hver enkelt bilmodell. Dette innebærer at alle disse powerboksene inneholder programvare som er avstemt for den aktuelle bilen. På eldre biler benyttes analoge powerbokser.

Vårt ønske om kvalitet gjelder ikke kun tuningmodulen. Vi har også det samme krav for kontaktene. Dette er fordi teknologien som brukes av bilprodusentene i dag ikke tillater den minste intoleranse. Dårlig kontakt kan få konsekvenser for bilen. Alle våre powerbokser er utelukkende utstyrt med OEM kompatible kontakter. Dette betyr at du med den medfølgende installasjonsmanualen selv kan montere powerboksen.

Powerboks som virker! Vi er stolte over å tilby våre høykvalitets powerbokser. Det er flere billige versjoner av slike moduler på markedet og mange har dessverre erfart at flere av disse ikke fungerer eller gir gale verdier til motoren. Disse kan i verste fall være skadelige for motoren. I Autopowers powerbokser er forsterkningsgraden programmert i henhold til logging av alle kritiske parametre under kjøring i dynobenk. Vi leverer derfor kun powerbokser som vi vet har rett korrigeringsdata som er testet på rullende landevei.

Bilens ytelse og sikkerhet blir forbedret. Autopower sin høykvalitets powerboks sikrer deg en vesentlig effektøkning. Digital korrigering gir deg økt effekt og dreiemoment over hele turtallsregisteret. Med vår powerboks får du en jevn akselerasjon uten hakking eller lugging. Du kan være trygg på at elektronikken som er benyttet samt kontaktene på kabelsettet er tilsvarende bilens originalkvalitet.